Dag 27. Min favoritplats

Det är svårt att peka ut någon speciell favoritplats. I min säng kanske? Där befinner jag mig gärna. Inte för att jag direkt är någon sömntuta, men jag ligger gärna och läser där. I vår lägenhet har vi två dubbelsängar, en 180 cm bred säng och en som är 140 cm bred. Jag och David sover i den som är 140 cm bred, av två anledningar. Dels så är det för att det är den enda sängen vi har en riktig sänggavel till, alltså ett estetiskt skäl,  men dessutom så går det att dela på 180 sängen och göra två sängar, vilket kan vara bra när vi får besök.

Många kanske skulle tycka att det låter lite trångt med två personer i en säng som bara är 140 cm bred, men det funkar utan problem för oss. Eller kanske inte helt utan problem, David har en tendens att tro att han är den enda människan på PLANETEN när han sover ibland. Jag är ingen liten flicka, men bannemej om jag inte får plats på två mm av kanten ibland.

Annars, om vi ska se plats som i ort, stad eller land... Nä, jag vet inte riktigt. Känner inte att jag har en riktig favoritplats på det sättet. Man fäster sig vid människor man träffar, eller vissa saker man kan göra, viss mat man kan äta, men platsen i sig betyder ärligt talat inte särskilt mycket. Jag får väl säga vart som helst där det finns badvatten och en stor sol, men det är mer en generell beskrivning av vad jag tycker om, inte en specifik plats.

Vi får se, jag har ju inte varit överallt ännu. Återkommer på punkten när jag hittat en favoritplats.

xoxo
/S


Kommentarer
Postat av: Fia

Ja sängen är en bra plats. XD

2011-03-29 @ 22:33:14
Postat av: Gnildron

Favoritplatsen är väl samma distrikt där Socialista brukar infinna sig för stunden?

2011-03-31 @ 23:11:51
URL: http://gnildron.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0