Dag 15. Mina drömmar

Hmm, ja vad drömmer jag om egentligen? BRA fråga. Hmm... Drömmar som i nattdrömmar, eller drömmar som i önskningar? Aja, strunt samma. Skriver väl lite om båda då (herregud, dom här frågorna är nästan lika otydliga som mina tentafrågor "beskriv en chefs relativa roll i en organisation").

Nattdrömmar kommer jag sällan ihåg, men i natt gjorde jag faktiskt det, för jag blev väckt i grevens tid av väckarklockan. Drömde att jag var gravid, men blev inte tjockare eller något för det. Undrar om jag råkat se ett avsnitt för mycket av "I didn't know I was pregnant" (ett avsnitt måste väl ändå vara ett avsnitt för mycket?) Dessutom skulle jag samtidigt vara med i någon pjäs, och sitta som någon prinsess i ett torn gjort av papier maché. Vingligt.

I vilket fall som så var premiären av den här pjäsen på samma dag som mitt due date, och där var jag uppskuffad i det här pappers tornet som vinglade. Sedan hade även någon kommit på den briljanta idén att tornet skulle bäras omkring på, ungefär som en drake på det kinesiska nyåret. Såklart välte tornet, men jag var helt ok. Någonstans där omkring började min väckarklocka tjuta. Lika bra det, ingen lust att få något barn på halsen, vare sig i mina drömmar eller i riktiga världen.

Jo! Det var ju såklart en elaking med i drömmen också. Man kan inte drömma utan den ondsinta elakingen som man har någonting otalt med. Är det någon som förresten märkt att man drömmer dom mest skruvade drömmarna när man är kissnödig?

Så lite dagdrömmar... Ja, vad säger man? Jag önskar jag kunde vinna drömvinsten på Lotto. Tänk vad mycket jag skulle kunna göra för dom pengarna! Jag skulle i och för sig nog fortsätta plugga, men oj vad jag ändå skulle kunna välja att få mycket mer fritid över.

Hmm, och som dom allra flesta säkert tänker sig i sina dagdrömmar, så är jag smal och snygg och ett riktigt bombshell (dock aldrig blond, go figure), som är bäst på ungefär allt från kampsport till fysik och kemi. Motsvarar det kanske mina ambitioner i verkliga livet? Kanske, förutom det där med smal, kommer knappt ihåg senast jag orkade gå och träna.

Ja, där har vi väl ungefär vad jag drömmer om i vaket och i sovande tillstånd. Emellanåt drömmer jag ju såklart även om att få skälla ut någon jag är arg på, på det perfekta sättet. Tyvärr händer detta oftast i efterhand, när jag redan försökt konfrontera någon och vid det tillfället inte fått ur mig mer än "grrrrrrrrrr" (tänk er ånga som pyser ut genom öronen och jag som står och tuggar fradga).

xoxo
/S


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0