Dag 1. Presentera mig själv

Vi börjar med en kort introduktion. Jag heter Sandra och bor i Göteborg med min sambo David och hans kompis Henrik. För tillfället så jobbar jag med transporter och studerar samtidigt till bibliotekarie. Inga husdjur just nu, för tillfället räcker det med herrarna, plus att jag inte skulle vilja utsätta en hund för att springa i trapporna hos mig varje dag. Har mamsi, papsi och syskonen på betryggande avstånd uppe i Jämtland (näää, bara skojar - ni vet att jag saknar er).

Ja, vem är då jag…? Envis, brutalt ärlig när det krävs, upptagen och en riktig dålig förlorare. Jag skulle kunna beskriva mig själv som snäll, glad, pålitlig och så vidare men hur kul är det att läsa egentligen? Så istället… Fem saker som säger något om mig, på gott och ont.

  1. Stör mig vansinnigt mycket på människor som är överdrivet positiva (ge mig hellre en riktig cyniker). Jag är inte nödvändigtvis en pessimist, men definitivt en realist.
  2. Tror inte på kartor, har tillräckligt bra lokalsinne ändå – än så länge har jag inte gått vilse!
  3. Om en bok är tillräckligt bra kan jag läsa 300 sidor på en kväll, det vill säga under de timmar från jag gått och lagt mig tills att jag släcker lampan… Två, tre timmar om jag läser något bra då kanske.
  4. Blir fysiskt våldsam om jag förlorar. Avskyr sport, men tenderar att vara väldigt bra på det om jag ser att jag är på väg att förlora. Har dock gett upp min Alfapetkarriär, i samband med att ord som exempelvis ”blipp” och ett felstavat halloumi (hallomi) kom med i SAOL.
  5. Jag kan praktiskt taget sova, skriva tenta, laga mat, dirigera en container från punkt A på jorden till punkt B på jorden, samtidigt. Och detta görs såklart ståendes upp och ner på en enhjuling. Multitasker of the year.

Det var allt för den här gången. Inser att jag inte låter särskilt ödmjuk, men om det är någon gång jantelagen ska vara bannlyst, borde det ju vara på Internet, i min egen blogg?


xoxo

/S


Kommentarer
Postat av: SuLu

Underbart med en cynisk dotter! Äpplet faller väl inte långt från trädet! Ironi är livets krydda...

2010-12-16 @ 16:39:11
URL: http://susannelundin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0