Dag 20. Den här månaden

Ja, vi är ju i slutet av januari nu. Tycker månaden har känts lång, ändå så har jag haft fullt upp hittills. Lovar och svär att det känts som om vi borde ligga i alla fall en månad längre fram i tiden (vilket jag även råkade skriva på instruktioner till min kollega såg jag).

Började månaden uppe i Hälsingland, Delsbo närmare bestämt.. Dagen efter nyår var ganska lugn, vi åt middag med Davids föräldrar och hans bror. Inget mer rafflande än så. Levererade en platta folköl till Davids kompisar som fortfarande kalasade in det nya året. Sen dagen efter det så satte vi oss i bilen och körde ner till Göteborg igen.

Vad har jag då gjort sen jag kom tillbaka till Göteborg? Jo, det ska jag berätta för er. Jag har jobbat, jobbat, jobbat. Förra veckan var jag i Borås på skolan och fick lite uppgifter gjorda. Känns skönt att vi äntligen är inne på ett ämne som passar mig. Tänk att få organisera saker med hjälp av numeriska tabeller och undertabeller. Låter det inte underbart? #svampbobfyrkant

Davids kompisar och hans bror har varit här en vecka och bokstavligen talat härjat. När hans bror åkte i söndags kväll så påstod han till och med att han var trött på öl nu ett tag framöver. Det trodde jag aldrig att jag skulle höra ifrån honom!

Så, allt som allt så har det varit en hektisk månad. Lite väl hektiskt faktiskt, känner mig ganska slutkörd. Inte för att jag tror det kommer bli så mycket bättre i februari som är en av mina hatmånader på året. Februari och november brukar vara fruktansvärda!

xoxo
/S


Kommentarer
Postat av: susanne

Hm, ännu är inte januari slut heller...Är hur lång som helst...Snart lön...En liten ljuspunkt..."s"

2011-01-25 @ 21:50:10
URL: http://susannelundin.blogg.se/
Postat av: Caroline

Garderobsrensning!

Bl.a. en snygg orkesterjacka från H&M och massa söta klänningar.

http://www.tradera.com/auktioner/CarolineA-

Knappt två dagar kvar, så passa på att bjud idag!

2011-02-17 @ 19:49:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0